Τυροκομεία

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

"Οι τυροκομικές μονάδες καθημερινά πασχίζουν να διατηρήσουν την καλή τους φήμη και την πελατεία τους, εξασφαλίζοντας όλες εκείνες τις συνθήκες υγιεινής που του απαιτούν οι ελεγκτικές υπηρεσίες. Εμείς βρισκόμαστε δίπλα τους για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες καθαρισμού και απολύμανσης."

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΒΕΕ

Η Glass Cleaning για πάνω από 45 χρόνια διαθέτει μια μεγάλη σειρά επαγγελματικών προϊόντων για τον καθαρισμό, την απολύμανση και την υγιεινή φροντίδα μια σύγχρονης βιομηχανικής ή βιοτεχνικής μονάδας τυριών.

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επιχείρησή σας, οι επιχειρήσεις που με την σειρά σας τροφοδοτείτε και οι τελικοί καταναλωτές, δεν θα ανησυχούν για την υγιεινή των εγκαταστάσεων σας. Με την εφαρμογή πλήρως καταρτισμένων και εξατομικευμένων προγραμμάτων και λύσεων καθαρισμού και απολύμανσης στα μέτρα της δικής σας επιχείρησης, θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την ποιότητα των προϊόντων σας και την διατήρηση των εγκαταστάσεών σας, με το ελάχιστο δυνατό κόστος για εσάς.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Μαζί μας είστε σε θέση να βελτιώσετε κάθε τμήμα των κτιριακών σας εγκαταστάσεων, είτε αυτά είναι τμήματα της παραγωγικής διαδικασία είτε βοηθητικά. Ξεκινώντας από τις ανάγκες καθαρισμού της επιχείρησης σας για το μεγάλο εξωτερικό προαύλιο τμήμα έως τα βαθύτερα και μικρότερα όπως η τουαλέτα και τα αποδυτήρια του προσωπικού, μπορούμε να σας διαθέσουμε όλα τα υλικά καθαρισμού, τον αναγκαίο εξοπλισμό και τις μηχανές καθαρισμού που χρειάζεσθε.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Η Glass Cleaning προσφέρει στις μονάδες αρτοζαχαροπλαστικής, υπηρεσίες και προϊόντα με συνέπεια και αξιοπιστία, υποστηριζόμενη από ένα δίκτυο υποκαταστημάτων και έμπειρων στελεχών της. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας ώστε να υλοποιούμε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις μας απέναντί σας, είτε αυτές σχετίζονται με τις προδιαγραφές των προϊόντων μας, είτε με την μείωση των συνολικών δαπανών, είτε με τον εξορθολογισμό των διαδικασιών καθαρισμού.

 

Έτσι σήμερα, σε όλη την Ελλάδα, δεκάδες βιομηχανίες και βιοτεχνίες τυροκομικών, μας εμπιστεύονται για να εξασφαλίζουν:

  • Υψηλά επίπεδα καθαριότητας και απολύμανσης                    
  • Χαμηλό και ελεγχόμενο κόστος καθαρισμού
  • Ευκολία στις καθημερινές εργασίες                                                                              
  • Σεβασμό στο περιβάλλον
  • Εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και χρόνου
  • Λύσεις σύμφωνες με την νομοθεσία

Α. Καθαρισμός (όξινο ή αλκαλικός) και απολύμανση για δίκτυα ανακυκλοφορίας και κλειστά κυκλώματα CIP

Καθαρισμός με ψεκασμό ή ανακυκλοφορία (Clean In Place - CIP) σωληνώσεων, δοχείων και βυτία συλλογής, δεξαμενών υποδοχής και αποθήκευσης γάλακτος, παστεριωτές, κορυφολόγοι, ομογενοποιοί, μηχανήματα παραγωγής, καλούπια φέτας κλπ :

 

 

Β. Καθαρισμός (όξινος ή αλκαλικός) και απολύμανση υψηλού αφρισμού χώρων παραγωγής εργοστασίου 

Γενικός καθαρισμός και απολύμανση χώρων παραγωγής εργοστασίου (δάπεδα, τοίχοι, εξωτερικό μηχανημάτων, διάδρομοι, αποθήκες  κλπ) με χρήση συσκευής παραγωγής αφρού (αφροποιητή) :

 

 

Συστήματα παραγωγής αφρού - Αφροποιητές 

Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή παχύ και συμπυκνωμένου αφρού. Χρησιμοποιούνται για ψεκασμό σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες όπως δάπεδα, τοίχους, μηχανήματα, φορτηγά. Απαιτείται τεχνική εγκατάσταση και ρύθμιση από εξειδικευμένο προσωπικό.

 

 

Γ. Καθαρισμός και απολύμανση βοηθητικών χώρων εργοστασίου

Γενικός καθαρισμός και απολύμανση λοιπών χώρων εργοστασίου όπως εργαστήρια, γραφεία, WC, αποδητήρια κλπ.