Λύσεις και Εφαρμογές

H Glass Cleaning, για πάνω από 40 χρόνια παρέχει ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Υγιεινής σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών κλάδων και δραστηριοτήτων.

Από τον καθαρισμό και την απολύμανση των επιφανειών ενός εστιατορίου μέχρι τους χώρους νοσηλείας ενός νοσοκομείου και από την προσωπική υγιεινή των εργαζομένων σε ένα φούρνο μέχρι τα οχήματα μιας βιομηχανία τροφίμων, οι απόλυτα εξατομικευμένες λύσεις και προτάσεις μας στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.  

Επιλέξτε τις παρακάτω εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν και ακολουθήστε τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες.


Καθαρισμός Σκευών, Πιάτων, Ποτηριών, Φιαλών ...
" Το καθαρό και αστραφτερό σερβίτσιο, τα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα και τα ποτήρια, είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια που θέτουν οι πελάτες ενός εστιατορίου ως προς την επιλογή του εστιατορίου που θα γευματίσουν.  "

Καθαρισμός πιάτων, καθαρισμός ποτηριών >


Υγιεινή Προσωπικού
" Οι απαιτήσεις για τον καθαρισμό και την αντισηψία των χεριών, επιβάλουν προϊόντα υψηλών συστατικών φροντίδας και προστασίας στην σύνθεσή τους.  "

Προσωπική υγιεινή περισσότερα >


Καθαρισμός Επιφανειών
" Ο καθαρισμός και η απολύμανση των δαπέδων και των διαφόρων επιφανειών, είναι μια από τις καθημερινές ενέργειες που εκτελούνται σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις και τις μονάδες.  "

Καθαρισμός επιφανειών περισσότερα >


Καθαρισμός Δωματίων
" Το καθαρό και αστραφτερό δωμάτιο, είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια που θέτουν οι πελάτες ενός ξενοδοχείου ως προς την επιλογή του.   "

Καθαρισμός δωματίων περισσότερα >


Καθαρισμός Ιματισμού
" Για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις στην υγιεινή του ιματισμού που διαθέτετε από την μια και τον έλεγχο του κόστους πλύσης από την άλλη, καταβάλετε μεγάλες και σοβαρές προσπάθειες. Στον αγώνα σας αυτόν είμασε κοντά σας με ειδικά προϊόντα και προγράμματα.   "

Καθαρισμός ιματισμού περισσότερα >


Καθαρισμός Οχημάτων
" Ο καθαρισμός και η απολύμανση των των διαφόρων οχημάτων, είναι μια από τις καθημερινές ενέργειες που εκτελούνται σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις και τις μονάδες.  "

Καθαρισμός οχημάτων περισσότερα >


Εξοπλισμός Κουζίνας στα Λευκά
Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε την κουζίνα σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις λευκές συσκευές που θα χρειασθείτε.

Εξοπλισμός κουζίνας με πλαστικές λευκές συσκευές περισσότερα >


Εξοπλισμός Κουζίνα με Inox
Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε την κουζίνα σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις ανοξείδωτες συσκευές που θα χρειασθείτε.     

Εξοπλισμός κουζίνας με inox συσκευές περισσότερα >


Εξοπλισμός Τουαλέτας WC στα Λευκά
Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε την τουαλέτα σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις λευκές συσκευές που θα χρειασθείτε.    

Εξοπλισμός τουαλέτας με πλαστικές λευκές συσκευές περισσότερα >


Εξοπλισμός Τουαλέτας WC με Inox
Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε την τουαλέτα σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις ανοξείδωτες συσκευές που θα χρειασθείτε.

Εξοπλισμός τουαλέτας με inox συσκευές περισσότερα >


Εξοπλισμός Τουαλέτας WC στα Διάφανα
Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε την τουαλέτα σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις διαφανείς συσκευές που θα χρειασθείτε.

Περισσότερα >


Εξοπλισμός Εξωτερικών Χώρων (ανοξείδωτος)
Θέλετε να εξοπλίσετε τους εξωτερικούς ή υπαίθριους χώρους σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις ανοξείδωτες συσκευές που θα χρειασθείτε.

Περισσότερα >


Εργαλεία Καθαρισμού σε Μπλε Χρώμα (χρωματικός διαχωρισμός)
Θέλετε να προμηθευτείτε εργαλεία καθαρισμού; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με εργαλεία καθαρισμού μπλε χρώματος που θα χρειασθείτε. 

Εργαλεία καθαρισμού περισσότερα >


 

Πληροφορίες:
Για τα θέματα της ενότητας, επικοινωνήστε με email: internet@glasscleaning.gr ή τηλεφωνήστε στο 23920 91252.