Μπάνιο στα Λευκά

Εξοπλισμός ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ Λευκός

Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε εξ ολοκλήρου το κοινόχρηστο μπάνιο που έχετε, με μοντέρνες, λευκές συσκευές;

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες συσκευές και εξοπλισμό που θα χρειασθείτε.

Να θυμάστε ότι το λευκό χρώμα των συσκευών, συνδυάζεται άριστα με τα λευκά είδη υγιεινής και τα χρωματιστά πλακάκια, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αντίληψη του επιπέδου υγιεινής.

 

 

Χαρτοθήκες Χειροπετσέτας Ζικ Ζακ και Χειροπετσέτας Ρολού

α προτεινόμενα συστήματα χαρτοθηκών για τον καθαρισμό των χεριών, συνδυάζουν άριστη εμφάνιση, υψηλά πρότυπα υγιεινής, ευκολία χρήσης και ανεφοδιασμού και χαμηλό κόστος αγοράς. Είναι κατάλληλα για ένα πλήθος κοινόχρηστων επαγγελματικών χώρων όπως εταιρείες τροφίμων, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, γραφεία, ιατρεία, νοσοκομεία, αεροδρόμεια κλπ.

Ανάλογα με το βαθμό της επισκεψιμότητας του μπάνιου σας (μικρή, μεσαία, μεγάλη) και την συχνότητα ανεφοδιασμού των συσκευών, επιλέξτε την χαρτοθήκη με τη ανάλογη χωρητικότητα.

 


Χειροπετσέτες Ζικ Ζακ και Χειροπετσέτες Ρολού

Χειροπετσέτες μιας χρήσης με εξαιρετικά υψηλές καθαριστικές ιδιότητες, μοναδική απορροφητικότητα, ευκολία χρήσης και ανεφοδιασμού και χαμηλού κόστους χρήσης. Επιλέξτε τον τύπο που ταιριάζει στις χαρτοθήκες σας και καλύψετε τις δικές σας απαιτήσεις.

 


Σαπουνοθήκες απλές, αφρού και με φωτοκύτταρο

Οι προτεινόμενες σαπουνοθήκες για τον καθαρισμό των χεριών συνδυάζουν, ιδανική εμφάνιση, ευκολία χρήσης, υψηλά επίπεδα υγιεινής και χαμηλό κόστος επένδυσης. Είναι κατάλληλες για ένα πλήθος κοινόχρηστων επαγγελματικών χώρων όπως εταιρείες τροφίμων, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, γραφεία, ιατρεία, νοσοκομεία, αεροδρόμεια κλπ.

Ανάλογα με το βαθμό της επισκεψιμότητας του μπάνιου σας (μικρή, μεσαία, μεγάλη) και την συχνότητα ανεφοδιασμού των συσκευών, επιλέξτε σαπουνοθήκη με ανάλογη χωρητικότητα.

 


Κρεμοσάπουνο απλό, κρεμοσάπουνο αφρού και κρεμοσάπουνο απολυμαντικό

Κρεμοσάπουνα με εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες, μοναδική αίσθηση απαλότητας στα χέρια, ευκολία χρήσης και χαμηλού κόστους χρήσης. Επιλέξτε τον τύπο που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις του χώρου σας.

 


Χαρτοθήκες Ρολού Υγείας και Χαρτιού Υγείας Φύλλου Φύλλου

 

Τα προτεινόμενα συστήματα χαρτοθηκών ατομικής υγιεινής συνδυάζουν ευκολία χρήσης, μεγάλη επάρκεια αναλωσίμων, υψηλά επίπεδα υγιεινής και χαμηλό κόστος αγοράς. Είναι κατάλληλα για ένα πλήθος κοινόχρηστων επαγγελματικών χώρων όπως εταιρείες τροφίμων, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, γραφεία, ιατρεία, νοσοκομεία, αεροδρόμεια κλπ.

Ανάλογα με το βαθμό της επισκεψιμότητας του μπάνιου σας, την ευκολία χρήσης και το επίπεδος υγιεινής που επιθυμείτε, επιλέξτε την χαρτοθήκη χαρτιού υγείας με τη ανάλογη χωρητικότητα.

 


Χαρτιά Υγειάς σε ρολό και φύλλο φύλλο

Χαρτιά υγείας  με εξαιρετικά υψηλές καθαριστικές ιδιότητες, μοναδική αίσθηση απαλότητας, υψηλή υδατοδιαλυτότητα στο νερό και χαμηλό κόστος χρήσης. Επιλέξτε τον τύπο που ταιριάζει στις χαρτοθήκες σας και καλύψετε τις δικές σας απαιτήσεις.

 


Ειδικές Χαρτοθήκες Χαρτομάντιλου, Χαρτοθήκη Καλύματος Λεκάνης και Χαρτοθήκη Σερβιέτας

Σε κοινόχρηστα μπάνια με μεγάλες απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής σας προτείνουμε συμπληρωματικά αυτές τις ειδικές συσκευές, για εξασφαλίσετε υψηλά επίπεδα άνεσης και υγιεινής, με χαμηλό κόστος αγοράς. Είναι κατάλληλα για ένα πλήθος κοινόχρηστων επαγγελματικών χώρων όπως, ιδιωτικά ιατρεία, νοσοκομεία, κλινικές, ινστιτούτα αισθητικής, εστιατόρια πολυτελείας κλπ.

 


Χαρτομάντιλα, Χάρτινο Καλύματος Λεκάνης και Σερβιέτες

Επιλέξτε τον τύπο που ταιριάζει στις χαρτοθήκες σας και καλύψετε τις δικές σας υψηλές απαιτήσεις.

 


Χαρτοδοχεία πλαστικά και μεταλλικά, με ή χωρίς πεντάλ

 


Βουρτσάκια Λεκάνης Τουαλέτας (Πιγκάλ)

 


Συσκευές Αρωματισμού Χώρου

 


Αρωματικά Σπρέι Χώρου

 


Συσκευές Απολύμανσης Λεκάνης (με ή χωρίς προγραμματισμό)

 


Καθαρισμός, Αρωματισμός, Απολύμανση Λεκάνης

 


 

Περισσότερες πληροφορίες:

Aπευθυνθείτε στο internet@glasscleaning.gr ή στο τηλέφωνο 23920 91252.