Βιομηχανίες, εταιρείες και καταστήματα επεξεργασίας κρέατος (νωπού, κατεψυγμένου, παραπροϊόντων), πουλερικών, αλλαντικών, τυροκομικών, φρούτων και οπωρολαχανικών, ιχθυηρών (νωπών και κατεψυγμένων), οίνου, ζύθου, ελαίου και ελαιοτριβεία, τυποποίηση ελαίου, αναψυκτικών, γάλακτος, παγωτού, ζυμαρικών κλπ.
Στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, παρέχεται μια πλήρη σειρά δοκιμασμένων και αποτελεσματικών λύσεων, οι οποίες βοηθούν στην βελτίωση της ασφάλειας και εν μέρη της ποιότητας των τροφίμων.