Απευθυνόμενη Αγορά

Επαγγελματική αγορά ειδών καθαρισμού


 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΒΕΕ

Η Glass Cleaning, , παρουσιάζει μεγάλη διασπορά στην πελατειακή της βάση. Οι κυριότερες  κατηγορίες πελατών της, μπορούν να ταξινομηθούν στις ακόλουθες επαγγελματικές ομάδες.

Μονάδες Αρτοζαχαροπλαστικής

Εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, παγωτού, πρατήρια άρτου, εταιρείες πρώτων υλών αρτοζαχαροπλαστικής, αρτοποιεία, εργαστήρια ζαχαρωτών, ζαχαροδών και σοκολάτας, μονάδες παρασκευής σφολιάτας, τυρόπιτας, μπουγάτσας κλπ.

Ίσως ο πιο απαιτητικός επαγγελματικός κλάδος - λόγω της ποικιλίας, της ευπάθειας και της ιδιαιτερότητας των παραγόμενων προϊόντων - στην αναζήτηση ποικίλων και εξειδικευμένων προγραμμάτων καθαρισμού και υγιεινής, που θα βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων στα τρόφιμα και την προστασία των καταναλωτών πελατών τους.

Βιομηχανίες και εταιρίες τροφίμων και ποτών

Βιομηχανίες, εταιρείες και καταστήματα επεξεργασίας κρέατος (νωπού, κατεψυγμένου, παραπροϊόντων), πουλερικών, αλλαντικών, τυροκομικών, φρούτων και οπωρολαχανικών, ιχθυηρών (νωπών και κατεψυγμένων), οίνου, ζύθου, ελαίου και ελαιοτριβεία, τυποποίηση ελαίου, αναψυκτικών, γάλακτος, παγωτού, ζυμαρικών κλπ.

Στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, παρέχεται μια πλήρη σειρά δοκιμασμένων και αποτελεσματικών λύσεων, οι οποίες βοηθούν στην βελτίωση της ασφάλειας και εν μέρη της ποιότητας των τροφίμων.

Εκπαίδευση - Παιδεία - Σχολεία

Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία,  κολέγια, επαγγελματικές σχολές, εκπαιδευτικά ιδρύματα, στρατιωτικές σχολές, φροντιστήρια, σχολές ξένων γλωσών, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, πανεπιστήμια κλπ.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, μας μάθαιναν στο σχολείο. Όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες έχουν πολλαπλάσιες ανάγκες καθαρισμού λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών σπουδαστών που δέχονται. Οι χώροι αυτοί αναμένονται να είναι καθαροί και ασφαλείς.

Επιχειρήσεις Εστίασης - Εστιατόρια

Εστιατόρια, ταβέρνες, Κέντρα Διασκέδασης, Οινομαγειρεία, Ψαροταβέρνες, Ψητοπωλεία, Οβελιστήρια, Πιτσαρίες, Ουζερί, Fast Food, Μπυραρίες, Κινητές Καντίνες κλπ.

Σε κοινό στόχο μαζί σας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας για την διατήρηση και την αύξηση της δική σας φήμης και πελατείας. Έχουμε στην διάθεσή σας όλα εκείνα τα προϊόντα και τα εξειδικευμένα προγράμματα καθαρισμού και υγιεινής, τα οποία θα αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες σας αλλά και εσάς στην ελαχιστοποίηση του κόστους.

Ψυχαγωγία & Cafe

Καφετέριες, Bar, Πάρκα Ψυχαγωγίας, Πολυκινηματογράφοι, Νυχτερικά Κέντρα, Κρουαζιερόπλοια, Πλοία Γραμμών, Λέσχες, Αναψυκτήρια κλπ.

Δημιουργήστε απαράμιλλες και μοναδικές συνθήκες άνεσης για τους πελάτες σας. Εξασφαλίστε τους όλα εκείνα τα μέσα για να βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες κατά την διάρκεια της παραμονής τους στους χώρους σας.  Μη παραλήψετε όμως όλα αυτά να γίνουν με την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, δίνοντας αξία στην επένδυσή σας.

Κτίρια & Γραφεία

Υπουργεία, νομαρχίες,στρατιωτικές μονάδες, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, εγκαταστάσεις εταιριών και γραφείων, σταθμοί λεωφορείων, αερολιμένες, λιμάνια κλπ.

Τα κτιριακά συγκροτήματα πρέπει να είναι καθαρά, ασφαλή και χωρίς παράσιτα. Μια πλήρη σειρά προϊόντων και μηχανών καθαρισμού συμβάλουν στην μακροχρόνια διατήρηση τους.

Catering & Τροφοδοσίες

Μονάδες Τροφοδοσίας, Επιχειρήσεις Συνεστιάσεων, Catering (Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, Νοσοκομείων κλπ), Σούπερ Μάρκετς, Ντελικατέσεν, Κυλικεία (μεγάρων, σχολείων, θεαμάτων, ιδρυμάτων, κλινικών, σχολείων, φυλακών) κλπ.

Σε κοινό στόχο μαζί σας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας για την διατήρηση και την αύξηση της δική σας φήμης και πελατείας. Έχουμε στην διάθεσή σας όλα εκείνα τα προϊόντα και τα εξειδικευμένα προγράμματα καθαρισμού και υγιεινής, τα οποία θα αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες σας αλλά και εσάς στην ελαχιστοποίηση του κόστους.

Μονάδες Φιλοξενίας & Τουρισμού

Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και στούντιο, τουριστικά καταλύματα, κατασκηνώσεις, κρουαζιερόπλοια κλπ.

Δίπλα σας στην προσπάθεια να εξασφαλίσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον διαμονής, άνεσης και αξέχαστης εμπειρίας στους καλεσμένους σας, χωρίς αυτοί να αντιλαμβάνονται τον οργανισμένο συντονισμό ενεργειών του προσωπικού καθαριότητας που γίνεται στο παρασκήνιο.

Μονάδες Υγείας & Ομορφιάς

Νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα αποκατάστασης, θεραπευτήρια, οίκοι ευγηρίας, ιατρεία, αθλητικά κέντρα, γυμναστήρια, πισίνες, κέντρα αδυνατίσματος και αισθητικής, κομμωτήρια κλπ.

Αμέριστη παροχή βοήθειας στις ευαίσθητες μονάδες φροντίδας, αποκατάστασης και ίασης των ανθρώπων. Με την συμβολή μας, υποστηρίζουμε τον έλεγχο, την πρόληψη, τον περιορισμό και την μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με την καθαριότητα, την απολύμανση και την προσωπική υγιεινή στους χώρους υγειονομικής περίθαλψης και ομορφιάς.

Υπηρεσίες Καθαριότητας

Πλυντήρια αυτοκινήτων, βενζινάδικα, συνεργεία καθαρισμού, ταπητοκαθαριστήρια, δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας κλπ.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις υπηρεσίες καθαρισμού ως πρώην ασχολούμενοι για πολλά χρόνια με το αντικείμενο, έχουμε αναπτύξει ιδανικές λύσεις για ένα επιτυχιμένο καθαρισμό και ένα μέγιστο οικονομικό αποτέλεσμα, έναντι ενός ελάχιστου εφικτού επιπέδου δαπανών.

Πληροφορίες:

Για τα θέματα της απευθυνόμενης αγοράς, επικοινωνήστε στο email: internet@glasscleaning.gr ή τηλεφωνήστε στο 23920 91252.